•  GRATIS bezorgd bij €50,00 of hoger
  •  voor 17:00 besteld: dezelfde dag verzonden
  •  achteraf betalen met Klarna

Disclaimer

De website www.miraclemode.nl en alle onderdelen daarvan, met uitzondering van bepaalde (hyper)links naar bedrijven of organisaties waarmee wij (tijdelijk) samenwerken, zijn eigendom van Miracle Mode. Het is NIET toegestaan om onze website of delen daarvan openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de Miracle Mode.

De inhoud van deze website en andere uitingen van Miracle Mode op internet is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Desondanks is het mogelijk dat informatie die door Miracle Mode wordt gepubliceerd onvolledig en/of onjuist is. De informatie op de website wordt geregeld aangevuld en/of aangepast. Miracle Mode behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen met onmiddellijke ingang en zonder enige (voorafgaande) kennisgeving door te voeren.

Verlanglijst op Miracle Mode webshop

De Verlanglijst is een hulpmiddel om een lijst met favoriete producten snel en eenvoudig te kunnen samenstellen. Producten in de Verlanglijst worden niet gereserveerd of automatisch besteld en kunnen te allen tijde uitverkocht raken. Aan deze Verlanglijst kunnen geen enkele rechten worden ontleend. Vragen over de inhoud van verlanglijstjes worden niet door de klantenservice in behandeling genomen.

Aanbiedingen op Miracle Mode webshop

Aanbiedingen zijn geldig in de actieperiode zoals aangegeven in onze webshop. Voor specifieke vragen over producten kunt u contact opnemen met ons Klantenservice. Aanbiedingen gelden zolang de voorraad strekt. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen tussentijds wijzigen.